The first snow = New start

Det är så länge sedan jag skrev att jag inte vet vart jag ska börja. Men jag tänkter att vi är som två riktigt goda vänner som bara tar vid där vi slutade sist? 

Värt att nämna är ändå att jag under våren flyttade ut till en fantastisk liten villa i skogen tillsammans med min sambo. Här springer ekorrarna och renarna runt huset, båtarna och min SUP (som jag drömt om i flera år) ligger strax nedanför redo att fara ut på äventyr och ändå har vi väldigt nära in till stan. Känns som jag fått mitt drömliv! Samtidigt är jag också livrädd för att det ska ta slut ungefär hela tiden - så jag njuter så länge det varar. Ni som följer mig på Instagram har fått se glimtar av huset och trädgården - och första snön som föll i dagarna!!

En annan stor grej är att jag i slutet av sommaren blev tvungen att lämna Icehotel på grund av arbetsbrist vilket var väldigt tråkigt. Kände mig verkligen inte färdig. Men samtidigt känns det lite spännande inför vad som väntar runt hörnet. Kanske är det dags att starta eget?

Men först väntar min 30-års fest som jag planerat och sett framemot i över ett års tid, tjoho! Temat? Norrländska ambassaden såklart!

--------------------------------------------------------------------------------

It's been so long since I wrote that I don't know where to start. But I think that you and me are like two really good friends, so I'll just keep on from where we left. 

Worth mentioning is that in the spring we moved to a fantastic little house in the woods outside of Kiruna. Here the squirrels and the reindeers run around the house, the boats and my SUP (as I dreamed of for several years) are waiting on the shore ready to go out for adventure and yet we are very close to town. Feel like I have my dream life! At the same time, I am also terrified that it will end - so I try to enjoy every second. If you follow me on Instagram you've seen a glimpse of the house and the garden - and the first snow that fell!

Another big thing is that at the end of the summer I had to leave Icehotel which was very sad. But at the same time it feels a bit exciting for what's waiting around the corner. Perhaps it's time to start my own business?

But first, my 30-year party I've planned and looked forward to for over a year! The theme? The Northern Embassy, ​​of course!

Kommentera gärna: